Herroepingsrecht

2 juni 2022

Producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren aan de ondernemer te retourneren. Dit dient, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking te gebeuren. Om gebruik te maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via schrijver@rowenadewit.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen uiterlijk 7 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

In uw mail graag aangeven: uw naam, de bestel- en/of ontvangstdatum van uw bestelling, en dat u (een deel van) de bestelling wilt herroepen. Indien u slechts een deel van de bestelling wilt herroepen, graag aangeven welk.

Diensten

Diensten op maat die u via deze webwinkel koopt, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.